این تحقیق در مورد بتن و فراوری آن در 47 صفحه و در قالب ورد و شامل بتن و فراوری آن،بتن،بتن سبک،بتن گازی،انواع بتن،فراوری بتن،عملآوری بتن چیست،ساخت بتن، و غیره می باشد.
فهرست
مقدمه: 4
خواص بتن. 5
خواص ظاهری.. 5
خواص فیزیکی بتن. 5
وزن فضایی. 5
تخلخل در بتن. 5
عمل یخ زدن. 5
خواص مکانیکی. 6
خواص شیمیایی بتن. 7
انواع بتن. 7
سیمان. 9
مقدار آب مصرفی. 10
عمل آوری.. 11
تأثیر آب بر مقاومت بتن. 11
نوع قالب (چوبی یا فلزی.. 11
اندازه دانههای سنگی. 12
کانیهای مهم 12
طبقهبندی براساس شکل ظاهری.. 13
تأثیر سنگدانهها بر مقاومت بتن. 13
ضدیخ بتن. 14
چسب بتن. 14
سختکننده بتن. 15
تسریعکنندهها 15
کندگیرکنندهها 15
تقلیل دهندههای آب.. 16
فوق روانکنندهها 16
فناوری نانو در بتن. 16
بتن مسلح. 17
خرابی بتن. 17
وزن ویژه بتن. 17
بتن معمولی. 17
بتن سبک... 18
بتن سنگین. 18
مواد جایگزین سیمان. 18
پوزولانها 19
مواد شبه سیمانی. 19
پانویسبتن چیست؟. 20
انواع افزودنی های شیمیایی در صنعت بتن. 21
کاربرد افزودنی های شیمیایی بتن. 21
مکانیسم عملکرد افزودنی های هوازا 22
کندگیر کننده ها 22
روان کننده های بتن. 22
بتن حجیم 23
پایایی بتن. 23
افزودنی های خاص در شرایط ویژه : 25
مکمل بتن A.C.P. 32
مقدار مصرف.. 32
روش مصرف.. 32
. عملآوری بتن چیست؟. 35
نحوه تولید 36
مزایا 38
مزایای فنی. 38
مزایای اجرایی. 38
مزایای اقتصادی.. 38
مزایا کلی. 39
معایب.. 39
بتن سبک گازی و بتن گازی.. 41
بتن سبک گازی عایق حرارتی. 42
بتن سبک گازی مقاوم فشاری.. 42
بتن سبک گازی عایق صوتی. 42
کاربرد بتن سبک گازی و بتن گازی.. 43
تشريح فرآيند 43
روش هاي کلی توليد بتن سبك عبارتند از: 44
بتن سبك دارای خصوصيات زیر است: 45
منابع. 46
مقدمه:
بِتُن ایستا پی گستر در مفهوم وسیع به هر ماده یا ترکیبی که از یک ماده چسبنده با خاصیت سیمانی شدن تشکیل شده باشد گفته میشود. بتن ممکن است از انواع مختلف سیمان و نیز پوزولانها، سرباره کورهها، مواد مضاف، گوگرد، مواد افزودنی، پلیمرها، الیاف و غیره تهیه شود. همچنین در نحوه ساخت آن ممکن است حرارت، بخار آب، اتوکلاو، خلأ، فشارهای هیدرولیکی و متراکمکنندههای مختلف استفاده شود. گاهی اوقات برای عوض کردن بعضی از خواص بتن، هنگام مخلوط کردن مواد، مقدار مواد افزودنی به آن اضافه میگردد. بتنی که تازه درست شده باشد شکل آن به صورت خمیری میباشد و بعد از اینکه در قالب ریخته شود، شکل قالب مشخص شده را به خود گرفته و بعد از مدت مشخصی، سفت شده و مقاومت مورد نیاز را کسب میکند.
با توجه به گسترش و پیشرفت علم و پیدایش تکنولوژیهای فراوان در قرن اخیر، شناخت بتن و خواص آن نیز توسعه قابل ملاحظهای داشتهاست، به نحوی که امروزه شاهد کاربرد انواع مختلف بتن با مصالح مختلف هستیم که هر یک خواص و کاربری مخصوص به خود را داراست. در حال حاضر انواع مختلفی از سیمانها که شامل پوزولانها، سولفورها، پلیمرها، الیافهای مختلف و افزودنیهای متفاوتی هستند، تولید میشوند.
بتن از پرکاربردترین مصالح ساختمانی است. ویژگی اصلی بتن ارزان بودن و در دسترس بودن مواد اولیه آن است. همچنین میتوان خاطرنشان کرد که تولید انواع بتن با استفاده از حرارت، بخار، اتوکلاو، تخلیه هوا، فشار هیدرولیکی ویبره و قالب انجام میگیرد. بتن بهطورکلی محصولی است که از مخلوط آب با سیمان آبی و سنگدانههای مختلف در اثر واکنش آب با سیمان در شرایط محیطی خاصی به حاصل میشود و دارای ویژگیهای خاص است. بتن اینک با گذشت بیش از ۱۷۰ سال از پیدایش سیمان پرتلند به صورت کنونی توسط یک بنّای لیدزی، دستخوش تحولات و پیشرفتهای شگرفی شدهاست. در دسترس بودن مصالح آن، دوام نسبتاً زیاد و نیاز به ساختوسازهای فراوان سازههای بتنی چون ساختمانها، سازهها، سدها، پلها، تونلها و راهها، این ماده را بسیار پر مصرف نمودهاست. اینک حدود سه تا چهار دهه است که کاربرد این ماده در شرایط خاص مورد استقبال کاربران آن قرار گرفتهاست. امروزه با پیشرفت علم و فنّاوری مشخص شدهاست که صرف توجه به مقاومت به عنوان یک معیار برای طرح بتن برای محیطهای مختلف و کاربردهای مختلف نمیتواند جوابگوی مشکلاتی باشد که در درازمدت در سازههای بتنی ایجاد میگردد. چند سالی است که مسئله دوام بتن در محیطهای مختلف مورد توجه قرار گرفتهاست. مشاهده خرابیهایی با عوامل فیزیکی و شیمیایی در بتنها در اکثر نقاط جهان و با شدتی بیشتر در کشورهای در حال توسعه، افکار و اذهان مهندسان و شیمیدانان را به سمت طرح بتنهایی با ویژگی خاص و با دوام لازم سوق دادهاست. در این راستا در پارهای از کشورها دستورالعملها و استانداردهایی نیز برای طرح بتن با عملکرد بالا تهیه شده و طراحان و مجریان در بعضی از این کشورهای پیشرفته ملزم به رعایت این دستورالعملها گشتهاند.
خواص بتن خواص ظاهری
بتن خاکستری رنگ بوده و دارای شکل خاصی نمیباشد و همچنین به سادگی به شکل قالب خود درمی آید. همچنین معمولاً دارای بافت نیست و بدون بو میباشد.
خواص فیزیکی بتن
تعداد مشاهده: 9194 مشاهده
فرمت فایل دانلودی:.zip
فرمت فایل اصلی: docx
تعداد صفحات: 47
حجم فایل:694 کیلوبایت