فایل بررسی فرایند بازسازی بافتهای فرسوده شهری و بازتاب فضایی آن و مشارکت بخش های عمومی خصوصی

دسته بندي : کالاهای دیجیتال » رشته جغرافیا (آموزش_و_پژوهش)
این پایان نامه در قالب فرمت word قابل ویرایش ، آماده پرینت و ارائه به عنوان پروژه پایانی میباشد

 

چکيده :

امروزه به دلیل هزینه های بالا ساخت و ساز و عدم توان اقتصادی مالکین بافت های فرسوده یکی از روش های نوسازی این بافت ،شراکت بخش های عمومی و خصوصی می باشد . در این پژوهش سعی شده است که تاثیر این نوع شراکت را در نوسازی بافت فرسوده منطقه 9 تهران بررسی نماید. جامعه آماري پژوهش (1169 پلاک )، پلاك هاي هستند كه در نوسازي بافت هاي فرسوده بصورت شراکت با بخش خصوصی وارد عمل شده اند. با استفاده از فرمول کوکران تعداد 235 نفر به عنوان حجم نمونه انتخاب شده است. روش تحقيق دراين پژوهش بصورت توصيفي – تحليلي و نوع آن كاربردي و توسعه اي مي باشد .نحوه جمع آوري اطلاعات بصورت اسنادي و پيمايش ميداني است . ابزار مورد استفاده جهت تحليل ، GIS   و SPSS مي باشد .نتایج نشان می دهند درایران در صورت وجود زیرساخت های قانونی برای شراکت عمومی خصوصی، انطباق ضوابط شهرسازی مطابق با اهداف کلان نوسازی بافت های شهری ، کافی بودن تسهیلات و بسته های تشویقی، همکاری و مشارکت مالکین ، افزایش نظارت نهادهای مربوطه بر شراکت و همچینین استفاده از سرمایه گذاران متخصص ، متمول و بومی منطقه ،می توان به موفقیت این شراکت و نوسازی بصورت پایدار امیدوار بود

 

 

کليد واژه ها : شراكت عمومي/ خصوصي – نوسازي – بافت فرسوده – منطقه 9 تهران

 

مقدمه

نوسازی بافت های فرسوده شهری به عنوان یکی از اهداف و سیاست های دولت در برنامه های توسعه کشور (برنامه پنجم) محسوب می شود. از این رو مدیران و متولیان عرصه نوسازی با اتخاذ سیاست ها و برنامه هایی سعی در اجرایی نمودن اهداف برنامه پنجم توسعه شدند. در این راستا وزارت راه و شهرسازی و کشور در سطح کلان اقدام به تهیه طرحهای نوسازی و بهسازی برای شهرهای کشور نموده اند و تسهیلات در اختیار نهادی های مدیریتی ذیربط در سطح محلی جهت شروع فرایند کار نموده اند.

در تهران، شهرداری با همراهی سازمان نوسازی اقدام به فعالیت در زمینه نوسازی بافت های فرسوده نموده است. براساس اهداف و سیاست های سازمان نوسازی به عنوان اصلی ترین متولی این کار در تهران، مقررر گردیدکه طی یک برنامه 10 ساله این بافت ها نوسازی شود. سازمان مذکور با شیوه های مختلف وارد عرصه شده است که درمناطق مختلف متفاوت است. ولی به دلیل عدم توجه به مسائل اجتماعی و فرهنگی و همچنین نداشتن تجربه موفقیت چندانی کسب نکرده است. اما از سال1385 با ایجاد دفاتر تسهیل گری نوسازی درسطح محلاتی که دارای بافت فرسوده مصوب هستند وارد تعامل با مردم و تشویق آنان برای ورود به عرصه نوسازی شد که نسبت به قبل موفقیت های چشمگیرتری داشت. از سال 1389 تا امروز 70 دفتر خدمات نوسازی فعالیت دارند که می توان گفت در این بافت ها وارد مرحله شهرسازی مشارکتی نسبی شده ایم و گام های موثری برداشته شده است. در این رساله تلاش می شود که روش شراکت عمومی – خصوصی در نوسازی بافت های فرسوده را مورد بررسی قرار داده، همچنین مزایا و مشکلات آن را تجزیه و تحلیل وهدف آن ارائه  مدلی برای ساماندهی نوسازی با این روش در بافت فرسوده منطقه 9 شهرداری تهران ارائه نماید.

دسته بندی: کالاهای دیجیتال » رشته جغرافیا (آموزش_و_پژوهش)

تعداد مشاهده: 3145 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.docx

فرمت فایل اصلی: docx

تعداد صفحات: 350

حجم فایل:10,003 کیلوبایت

 قیمت: 85,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل