پاورپوینت رعایت اصول کلی بهداشت در واحدهای تولید کننده مواد غذائی

دسته بندي : کالاهای دیجیتال » رشته بهداشت (آموزش_و_پژوهش)
این فایل در قالب فرمت Power Point قابل ویرایش ، آماده پرینت و ارائه به عنوان پروژه پایانی میباشد


مقدمه

هدف و دامنه کاربرد

نکات بهداشتی در مرا حل کاشت , داشت و برداشت .

واحد تولیدی مواد غذائی :طرح و امکانات

واحد تو لید مواد غذا یی : ضرورت های بهداشتی

ضرورت های بهداشتی و سلامت فردی کارکنان

ضرورتهای  بهداشتی در تولید

 ویژگیهای فرآورده نهایی

 

دسته بندی: کالاهای دیجیتال » رشته بهداشت (آموزش_و_پژوهش)

تعداد مشاهده: 3355 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.ppt

فرمت فایل اصلی: ppt

تعداد صفحات: 46

حجم فایل:715 کیلوبایت

 قیمت: 55,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل