پاورپوينت تغذیه در فشارخون
دسته بندي :
کالاهای دیجیتال »
رشته تغذیه (آموزش_و_پژوهش)
تغذیه در فشارخون
بتول سلیمانی
کارشناس تغذیه و رژیم درمانی
عوامل موثر در افزایش فشار خون
علایم شایع در پرفشاری خون
سردرد
تهوع و استفراغ
تشنج
حملات گرگرفتگی
نبض تند
عدم تحمل به گرما
مشكلات بينايي
عوامل اصلاح پذیر موثر در افزایش فشار خون
تدابیر مرتبط با تغذیه جهت کاهش خطر ابتلا به پرفشاري خون
منابع سدیم دریافتی روزانه
* 77% از غذاهای فراوری شده
بیشترین منبع سدیم دریافتی، غذاهای فرآوری شده مثل بعضی از غلات صبحانه، سوپ، سُس، نان، بیسکویت و غذاهای آماده است.
به همین خاطر ممکن است بدون اینکه فرد بداند میزان زیادی نمک در روز مصرف می کند.
* 12% سدیم طبیعی موجود در مواد غذایی
* 6% نمک مصرفی سر سفره
* 5% نمک افزودنی زمان پخت